Webinar 17 juni 2021 – Waardering: kunst of kunde?

 

Heeft u al eens stil gestaan bij de waarde van uw onderneming?

Als bedrijfsleider is het essentieel de waarde van uw onderneming te kennen. Niet alleen met het oog op een overname of verkoop, maar ook in specifieke situaties – zoals bijvoorbeeld successie bij familiale bedrijven – is het kennen van de bedrijfswaarde van groot belang bij het nemen van belangrijke managementbeslissingen. Bovendien verwerft u op deze manier een gedetailleerd inzicht in de individuele parameters die de waarde van een bedrijf bepalen en beïnvloeden.

Bij Clairfield Belgium hebben we jarenlange ervaring in het waarderen van bedrijven in tal van sectoren. Afhankelijk van de specifieke situatie waarin uw bedrijf zich bevindt, passen wij onze waarderingsmethodes aan.

Wanneer is het aangewezen om uw bedrijf te laten waarderen? Wat houdt een waardering in en hoe gaan wij te werk? Wat zijn de recente trends in waardering? Wat is het belang van een waardering bij een overname? En wat is het belang van een waardering bij de verkoop van uw bedrijf?

We geven graag een antwoord op deze en tal van andere vragen tijdens ons webinar op donderdag 17 juni om 11.30 uur tot 12.30 uur.

Inschrijven kan via onderstaand invulformulier. U ontvangt dichter bij datum een bevestigingsmail met de link naar het webinar.
Mocht u ons webinar niet kunnen bijwonen, maar heeft u wel interesse? Neem dan gerust contact op met Annick Van Segbroeck via mail aan [email protected]

 

*****